El vent no atura els prop de cent ciclistes participants a la 23a Bici Muntanya d’Oix

Aquest diumenge s’ha celebrat la 23a edició de la Bici Muntanya d’Oix Memorial Enric Serrano; la prova va haver de ser suspesa a finals de novembre per les pluges intenses que van caure, tot i que el temps tampoc ha estat senzill aquest cop pel fort vent que bufava a l’Alta Garrotxa. Xevi Garzón i Xavi Roca han sigut els vencedors de la jornada.

 

Al voltant de 100 ciclistes s’han reunit aquest diumenge al matí a Oix, per prendre part en la prova de BTT del poble: la 23a Bici Muntanya d’Oix. La competició constava de dos recorreguts de 16 i 38 quilòmetres. Al circuit llarg, Xavi Roca ha entrat primer a la meta, amb un cronòmetre de 2 hores, 15 minuts i 26 segons; només un segon abans que Narcís Pujol. En la volta curta, el vencedor ha estat Xevi Garzón, que amb un temps de 1 hora, 6 minuts i 30 segons ha avançat en mig minut el segon classificat, Cristóbal Bautista.

De totes maneres, el principal enemic que han tingut els ciclistes a l’hora de completar el recorregut ha estat el fort vent que ha bufat durant tot el matí a l’Alta Garrotxa. Aquest cop, però, la prova no s’ha suspès, com sí es va fer a finals de novembre per culpa de les fortes pluges que van caure a la Garrotxa. Tot i celebrar-se amb retard, s’espera que la propera edició de la Bici Muntanya d’Oix tingui lloc per les seves dates habituals durant el mes de novembre.

La Bici Muntanya d’Oix també ha servit per cloure el 1r Garrotxircuit, el campionat de curses de BTT de la comarca; a hores d’ara, però, encara falta anunciar de forma oficial el guanyador d’aquesta competició.