La Unió Esportiva Olot torna a remuntar un resultat advers (2-1) i enllaça per primera vegada aquesta temporada dues victòries consecutives en un partit marcat pel fort vent a l’estadi

L’equip de Rodri ha sabut rendibilitzar les poques ocasions de les quals ha disposat i ha capgirat el gol inicial de l’ex jugador de l’Olot Kilian Grant amb dues contres definides a la perfecció per Coro i David López. 


Dia de novetats a l’estadi municipal. La Unió Esportiva Olot ha inaugurat els nous vestidors en el que ha de ser el primer pas per a rentar la cara a una instal·lació molt antiga. Ja sobre la gespa, l’equip de Rodri ha aconseguit enllaçar dues victòries consecutives per primera vegada aquest curs.

No ho ha posat gens fàcil el Saragossa ‘B’, que ha portat la iniciativa del matx i ha robat la pilota a l’Olot en gran part del partit. Kilian Grant, que la temporada passada vestia la samarreta olotina, tornava a l’estadi a les files del conjunt aragonès i passada la mitja hora de joc ha obert la llauna per al seu equip.

Amb el gol en contra l’Olot ha estirat línies però no ha aconseguit quedar-se amb la possessió de la pilota. Això sí, sempre quedaran les contres, i avui l’equip de Rodri les ha llançat a la perfecció. Pocs minuts abans del descans, Coro ha guanyat l’esquena a la defensa aragonesa i ha definit perfectament davant del porter per posar les taules al marcador.

En la segona meitat, més del mateix. La possessió per al Saragossa i l’Olot aprofitant que el rival col·locava la línia defensiva molt endavant. David López, amb una fantàstica vaselina, ha capgirat el marcador i ha demostrat a Rodri que vol ser un jugador titular.

El partit ja no ha tingut més gols però el vent no ha deixat de fer la guitza durant els 90 minuts. Wilfred ho ha passat malament amb cada xut del filial del Saragossa i, ja amb el temps complert, Pombo ha enviat un xut al travesser en la més clara per als visitants.

Amb aquests tres punts l’equip fuig de la zona baixa i s’acosta una mica més a les posicions capdavanteres de la taula. El proper partit portarà l’Olot fins a les Balears, per enfrontar-se a un altre filial: el Mallorca ‘B’.

VESTIDORS UE OLOT INAUGURACIÓAbans del partit s’han inaugurat els nous vestidors de la UE Olot

Els jugadors de la UE Olot ja tenen una nova ‘casa’. Avui s’han inaugurat els nous vestidors de l’estadi municipal, una instal·lació moderna situada al darrera de la tribuna. A partir del proper partit els jugadors olotins saltaran al camp pel nou túnel que comunica la gespa amb aquesta nova equipació. El president Joan Agustí ha destacat que “és un gran dia per l’Olot i per la ciutat” però que “aquest tan sols ha de ser el primer pas per dotar al club de les instal·lacions que necessita”.

x