La Garrotxa ha registrat aquest diumenge ratxes de vent de fins a 99 km/h

El vent ha provocat ratxes màximes de 99 quilòmetres quadrats a la Vall de Bianya i Sant Joan les Fonts, 98 a Olot. Menys intenses a les Preses, amb 57 km/h o Santa Pau, amb 55 km/h. A la vall d’Hostoles, on habitualment no fa vent, es van registrar ratxes d’entre 45 i 50 km/h. Les incidències més importants es van registrar a Olot, la Vall de Bianya i la Vall d’en Bas.

Aquest diumenge matí a Olot, la feina de la brigada municipal ha consistit en l’aixecament els senyals de trànsit arrencats i en la col·locació de contenidors desplaçats per la força del vent. Ahir hi van haver arbres arrencats al carrer Estires d’Olot, també a la Vall de Bianya i a Sant Privat d’en Bas. A la capital de la Garrotxa, la majoria de desperfectes han afectat mobiliari privat i no municipal. La gran part d’intervencions dels bombers ahir van ser per retirar o prevenir la caiguda de teules.