La Unió Esportiva Olot inaugura els nous vestidors de l’Estadi Municipal

Ahir al mati abans del matx entre la Unió Esporiva Olot i el Saragossa B, el club la inaugurar els nous vestidors de l’Estadi Municipal. Aquests es troben en un edifici adjunt a l’estadi situat darrera la tribuna. Tenen una superfície d’uns 100 metres quadrats i compten amb un túnel subterrani per accedir directament dels vestuaris al terreny de joc. Els jugadors, però, encara no els van poder utilitzar a l’espera d’acabar d’arreglar els últims detalls. Amb la presentació en societat de les noves instal·lacions es dona per finalitzada la part inicial de la primera fase de les reformes de l’estadi. Referint-se al mal estat de l’estadi, durant el seu parlament el president del Club, Joan Agustí, va demanar a les autoritats presents, entre elles el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, la col·laboració en la remodelació total de l’edifici.

x