Càritas porta a Can Trincheria la mostra ‘Retrats d’inserció, un procés d’esperança’ i anuncia nous esforços per promoure la inserció laboral durant el 2015

Fins al 9 de febrer es pot veure a la casa museu Can Trincheria d’Olot l’exposició ‘Retrats d’inserció, un procés d’esperança’, fotografies i textos que posen rostre i nom a l’esforç de persones en risc d’exclusió social per tornar al mercat laboral. La mostra ha estat impulsada per Càritas. L’entitat ha anunciat nous esforços per promoure la inserció laboral de cares al 2015. Per fer-los possible, demana l’ajuda dels garrotxins.

Amb motiu del 50è aniversari de Càritas, l’entitat ha impulsat l’exposició itinerant ‘Retrats d’inserció, un procés d’esperança’. Es pot veure aquests dies a la casa museu de Can Trincheria, després d’haver passat pel municipi de Salt. A la mostra, diverses persones en risc d’exclusió social expliquen el seu viatge emprès des de la desesperació de no trobar feina a l’esperança després d’aconseguir un lloc de treball, gràcies a programes de formació i d’inserció laboral. La inserció laboral és una de les preocupacions de Càritas, una necessitat social a la qual l’entitat busca donar resposta a través de diversos programes. Per a aquest 2015, Càritas Garrotxa ha anunciat nous esforços per promoure la inserció laboral. Actualment Càritas està concretant les accions que durà a terme aquest any per promoure la inserció laboral i té previst anunciar-les el mes de març.