La Unió Esportiva Olot fitxa el davanter mallorquí Antonio Trujillo per una temporada i mitja

El davanter Antonio Trujillo és el nou fitxatge de la Unió Esportiva Olot en aquest mercat d’hivern. Ha firmat per una temporada i mitja. Aquest davanter mallorquí, de 27 anys, és un jugador vertical i potent, capaç de jugar com a segona punta i que aporta velocitat i profunditat a l’atac. També pot fer de davanter de referència gràcies a la seva altura i bon control de la pilota. Posseeix molta experiència a Segona B, on ha jugat al Lorca, l’Sporting Mahonés, el Reus, el Teruel, l’Ontinyent, el Barakaldo i el Cornellà, el seu últim equip a principi d’aquesta temporada.

Actualment es trobava sense equip i participava en les sessions de l’Associació de Futbolistes Espanyols, on ha destacat amb els seus gols. Trujillo arriba amb l’objectiu de ser una alternativa de nivell per a Carlos i Uri en l’aspecte ofensiu. Ahir al matí ja va entrenar-se amb la Unió Esportiva Olot, al camp del Morrot sota les ordres de Rodri, juntamente amb Robert Simón, l’altra nova incorporació.