Gairebé 800 estudiants de secundaria assisteixen a la representació de l’obra en anglès ‘Sherlock’

Gairebé 800 estudiants de secundaria garrotxins han assistit al Teatre Principal d’Olot per veure l’obra en anglès ‘Sherlock’ de la companyia IPA Productions. L’obra s’ha representat avui i ahir en un total de quatre funcions matinals a causa de la gran demanda d’assistència per part dels instituts de la comarca. ‘Sherlock’ és una comèdia amb un alt contingut de cançons ambientada al voltant d’un dels casos més famosos del detectiu anglès Sherlock Holmes:  El gos dels Baskerville.

La possibilitat de veure una obra de teatre integrament en anglès i interpretada per actors natius és un dels factors més destacats de l’obra que ha convençut als professors responsables per portar als alumnes a veure-la. És el cas de Rosa Teixidor, cap del departament d’anglès de l’Institut Montsacopa, que ha definit l’obra com “una combinació perfecte” per la importància que donen a la possibilitat de “mantenir els estudiants en contacte amb l’anglès i la cultura fora de l’aula”.