Un jove mort i un altre de ferit en un accident de trànsit al casc urbà d’Olot

Tràgic accident el d’aquesta passada matinada a Olot. Un jove ha mort i un altre que quedat ferit greu després que el turisme amb el què viatjaven s’ha precipitat al riu Fluvià. Com poden veure a la imatge, així ha quedat el vehicle amb el que viatjaven els dos ocupants. Per causes que encara es desconeixen el vehicle que conduïen, un turisme, ha xocat amb la paret que separa el carrer Bisbe Vilanova d’Olot del riu Fluvià. A resultes del fort impacte el mur ha cedit per complet i el vehicle ha bolcat, anant a parar directament dins el riu. Un dels ocupants del vehicle, unjove de 24 anys, Gabriel Ulises L. F, ha mort, i l’altre ocupant, Maverick Neptali L. B., de 18 anys, ha quedat ferit i ha estat traslladat a l’Hospital Trueta de Girona.

El jove ferit va ser evacuat amb ambulància del SEM fins a l’Hospital Josep Trueta de Girona. El testimoni de l’ocupant que ha resultat ferit serà determinant per escatir els motius de l’accident. Fins al lloc dels fets s’hi van traslladar sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, efectius de la Policia Municipal d’Olot, dues dotacions dels Mossos d’Esquadra i una ambulància. A la imatge, cedida pels Bombers de la Generalitat, es pot veure un moment de la intervenció del cos.

La policia ha informat que el cotxe disposava d’assegurança però no d’assistència en carretera. Ara s’haurà de determinar l’encarregat de retirar el vehicle del riu. És probable que se n’hagi de fer càrrec l’Ajuntament.