Èxit del curs d’anàlisi del risc de trencament de l’arbrat de la FES

La Fundació d’Estudis Superiors d’Olot està duent a terme aquesta setmana a la ciutat un ‘Curs avançat de biomecànica i anàlisi del risc de trencament de l’arbrat’. Aquest curs pretén formar als participants en l’anàlisi i la detecció del risc de caiguda dels arbres de grans dimensions a través metodologies científiques basades en càlculs d’estructura de la flora que ajuden a la determinació del risc de trencament o caiguda de l’arbre. El curs, que té una durada de 3 ties es divideix en sessions practiques i sessions teòriques que s’estan realitzant al Parc Nou. La gran demanda del curs va sorprendre a la organització que va decidir desdoblar-lo. Aquesta setmana s’està fent la primera edició i per la segona, que es farà al Març, ja estan totes les places ocupades. Hi participen una vintena de persones, algunes d’elles de fora de Catalunya, que durant tres dies realitzen sessions teòriques i pràctiques, aquestes al Parc Nou d’Olot.

x