Joan Aregio, secretari general d’Ocupació i Relacions Laborals, visita Olot

Aquest matí el secretari general d’Ocupació i Relacions Laborals, Joan Aregio, i el director dels serveis Territorials d’Empresa i Ocupació, Ferran Roquer, han visitat Olot. Més concretament, han estat a l’Oficina de Treball d’Olot i l’empresa L’Encant per a conèixer la situació d’alguns projectes empresarials de la comarca.

A la botiga de l’Encant, han pogut veure com és el projecte d’empresa i d’inserció laboral per a persones en risc d’exclusió social que hi ha al darrere i analitzar el treball que s’hi fa.

Aregio ha valorat positivament el projecte d’inserció laboral que s’hi fa i tot i que ha remarcat el paper que fa l’administració perquè tirin endavant, al final les empreses s’emancipen i han de tenir en compte resultats. A més, ha remarcat la importància d’aquestes empreses perquè, segons ell, al final l’administració no ha de crear feina sinó ajudar la iniciativa privada, que és la que en realitat crea llocs de feina.