La FES organitza 20 sessions formatives per a emprenedors que han iniciat o volen iniciar un negoci

La FES juntament amb l’Institut de Promoció d’Olot ha posat en marxa una nova edició de les sessions formatives per emprenedors. Aquestes van destinades a totes aquelles persones que en els darrers anys han iniciat o volen iniciar un projecte empresarial amb l’objectiu de donar-los eines i facilitar-los coneixements per iniciar i consolidar l’activitat emprenedora. A les sessions hi pot assistir qualsevol persona que pensi que li puguin interessar apuntant-se només a les que siguin del seu interès o bé, si volen, a totes elles. Aquest 2015 es duran a terme un total de 20 sessions gratuïtes d’itinerari lliure dividides en dos blocs. Un de formació empresarial per la gent que està començat un negoci i un altre bloc competencial d’habilitats de gestió del temps, de xarxes socials o noves tecnologies. La primera sessió es farà aquest divendres al matí.