La UE Olot inicia el procés per a convertir-se en Societat Anònima Esportiva i demana als socis que comprin accions del club

La Unió Esportiva Olot ha iniciat el procés de conversió en Societat Anònima Esportiva. El club demana als més de 1.300 socis de l’entitat que s’involucrin en l’adquisició de les 2.674 accions que posen a la venda. Cada participació té un preu de 25 euros, i cada soci  en primera subscripció podrà adquirir dos accions i al final de tot el procés de subscripció un soci podrà disposar, com a màxim, del 10% de les accions ofertes.

La Unió Esportiva Olot va aprovar durant la darrera assemblea del juliol passat la seva transformació voluntària en Societat Anònima Esportiva, un procés que segons el club modernitzarà la seva estructura social.

Des d’ara i fins el proper 28 de febrer, els socis de l’entitat anteriors al mes d’agost passat podran comprar les 2.674 accions a la venda, amb un màxim de dos participacions per persona. Un cop acabada aquesta primera fase, s’iniciarà la segona part del procés, on durant dues setmanes els socis que hagin adquirit accions podran optar a comprar les que encara estiguin disponibles, impedint en tot cas que una sola persona pugui superar el topall del 10% d’accions establert pel club. En cas que es necessiti una tercera fase perquè no s’hagin liquidat totes les participacions, s’obrirà el procés a particulars o persones jurídiques  que no siguin socis de l’entitat. Segons el club, les mesures aplicades serviran perquè els socis segueixin essent els propietaris de l’Olot.

Un cop completada la conversió en Societat Anònima Esportiva, el capital social de l’Olot serà de 66.850 euros. Per a més informació sobre l’adquisició d’accions el club habilita unes oficines al local de TAX de la capital garrotxina, així com a través de la web de la Unió Esportiva Olot.

En l’oficina habilitada per el club i els dies de partit en el termini del període de subscripció es on els socis hauran de presentar la documentació necessària per poder subscriure les accions.

Deixa un comentari