Les llistes d’espera quirúrgica de l’Hospital d’Olot augmenten en el darrer any

El nombre de persones en llista d’espera quirúrgica de l’Hospital d’Olot ha augmentat el darrer any. El mateix centre considera que l’augment és a causa del trasllat al nou edifici, i al tancament de sales d’operacions que s’ha hagut de fer pel procés de canvi.

El creixement de la llista d’espera per operar-se és baix: es passa de les 402 persones que hi havia a finals del 2013 a les 441 actuals. L’Hospital d’Olot i comarcal de la Garrotxa afirma que manté la llista controlada, i addueix el creixement pel trasllat al nou centre hospitalari. Encara que la xifra és superior, segons l’Hospital s’ha fet un esforç per controlar el temps de demora de procediments com les operacions de pròtesis, tenint en compte que s’ha hagut de reubicar una part de l’equipament del centre vell a les noves instal·lacions.

L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, també opina que l’augment és degut al trasllat. De tota manera, la resta d’hospitals de la província de Girona han registrat descensos en la llista d’espera per operar-se.

 

Deixa un comentari