L’Escola d’Art i Superior d’Olot col·labora amb l’Associació Integra per la inserció laboral de discapacitats intel·lectuals

L’Associació Integra i l’Escola d’Art i Superior d’Olot s’han vist unides per un projecte de cooperació. L’Escola d’Art va entregar a aquesta associació de discapacitats intel·lectuals un motlle de la figura de l’àguila de Sant Ferriol d’Olot perquè els membres d’Integra puguin vendre-la a la seva botiga i inserir-se al món laboral.

A través de la botiga ‘A mà’, que pertany a l’associació, els seus membres podran utilitzar el motlle per reproduir les figures per a la seva posterior venda. El motlle de l’àguila és lleuger i de fàcil transport, a la vegada que consistent per evitar que es trenqui. Està fet en guix i permetrà que els membres d’Integra puguin treballar amb comoditat per elaborar les noves figures.

x