L’assemblea de treballadors de Torraspapel ha aprovat l’externalització proposada per l’empresa

L’assemblea de Torraspapel ha aprovat l’externalització de serveis que farà que 120 treballadors passin a l’empresa CTC. La majoria dels 120 treballadors afectats han donat el vistiplau en una votació, aprovant aquest canvi, ja que mantindran les mateixes condicions que tenien a la fàbrica de Sant Joan les Fonts.

 

 

L’assemblea ha ratificat la iniciativa de Torraspapel perquè s’ha garantit que l’empresa CTC assumirà a totes les persones que treballen en gestió d’acabats, magatzem i logística de la distribució amb el mateix conveni de la pasta, el paper i el cartró. És per això, que tothom afectat per aquest canvi hauria de mantenir les condicions laborals i salarials que tenia fins ara.

En cas que CTC apliqués un ERO, les condicions mínimes pels treballadors també serien les mateixes que a Torraspapel, que es mantindran vinculats a l’empresa en la mesura que la companyia que els assumeix decideixi seguir-hi lligada, externalitzant els seus serveis.