Aquest divendres han declarat els cinc acusats pel ‘cas Bastons’ de Sant Feliu de Pallerols

Aquest divendres han declarat als jutjats d’Olot les cinc persones de Sant Feliu de Pallerols acusades d’una suposada prevaricació, tràfic d’influències, falsedat documental i frau, entre les quals hi ha l’alcalde i el tinent d’alcalde de l’ajuntament. A la sortida de les dependències judicials l’alcalde, Joan Casas, ha dit estar tranquil.

L’alcalde de Sant Feliu de Pallerols, Joan Casas, entrava a les 10 del matí al jutjat d’Olot per declarar per la querella interposada pel regidor d’Units per Sant Feliu, Francesc Prat. La declaració s’ha allargat fins al migdia i a la sortida, Casas, ha insistit en la seva innocència, tot i reconèixer que la instrucció podria detectar “algun defecte de forma”. Joan Casas ha estat el primer en declarar. També han passat per les dependències judicials el tinent d’alcalde, Fèlix Castanyer; l’arquitecte i exregidor de l’ajuntament d’Olot, Joan Albesa, el secretari municipal i un altre arquitecte.