Cinc anys i mig de presó per l’home que va agredir dues persones amb un ganivet de cuina el 2012

L’home que va agredir a dues persones amb un ganivet el 2012 passarà 5 anys i mig a la presó, després que la seva defensa i la fiscalia hagin arribat a un acord per reduir els més de 10 anys als quals s’enfrontava l’home.


El processat va ferir una dona a la mà i un home a les lumbars i la nuca en un mateix pis del centre d’Olot. En sortir al carrer va amenaçar la policia amb l’arma, però va ser detingut i va passar a disposició judicial, d’on va sortir lliure amb càrrecs i havent-se de presentar periòdicament als jutjats.

Poc després, però, es va fugar i al cap d’uns mesos de recerca se’l va detenir a la frontera entre Hongria i Ucraïna. Finalment, s’ha celebrat el judici a la quarta secció de l’Audiència de Girona que, després del pacte amb el fiscal i que l’acusat reconegués els fets, ha determinat la pena de presó de cinc anys per intent d’homicidi, mig any més per resistència greu a l’autoritat i una multa de 90 euros per la falta de lesions.