Els garrotxins Hora de Joglar publicaran el seu primer disc al març

El grup d’Argelaguer va fer el seu primer concert el desembre del 2013 i en poc més d’un any ha guanyat diversos concursos musicals a nivell català, com el Música Jove de l’Acampada Jove de Montblanc o el Concurs de Música de Badalona. Aquesta setmana està fent els últims retocs al seu primer treball.

hora de joglar1

Els vuit músics que integren Hora de Joglar provenen de formacions musicals molt diverses. Aquesta fusió d’estils dels ha donat una personalitat pròpia amb molta força a dalt de l’escenari. Com els joglars a l’època medieval, volen explicar històries i divertir la gent amb la seva música. Ben aviat podrem escoltar el seu primer disc, que ha comptat amb la col·laboració d’alguns artistes de l’escena musical catalana. Aquesta setmana el MAC Exprés d’Olot Televisió ha visitat el seu estudi d’Argelaguer. Quatre dels seus membres han compartit amb l’equip del programa els detalls d’aquest primer treball, que presentaran oficialment el proper 2 d’abril, amb un concert a la sala El Torín d’Olot.

Deixa un comentari