La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, inaugura l’escola La Bòbila de Les Preses comparant el model educatiu del centre amb el de Finlàndia

Aquest migdia s’ha inaugurat oficialment l’escola La Bòbila de les Preses. En un acte encapçalat per la consellera d’Educació, Irene Rigau, les diverses autoritats han visitat les instal·lacions del centre educatiu, que tot i que ja fa 2 anys i mig que funciona, no ha estat acabat del tot fins al present curs.

Enmig d’una gran expectació la consellera d’Educació, Irene Rigau, ha destapat la placa que oficialitzava la inauguració de l’escola La Bòbila de les Preses. Un cop inaugurat el centre, el seguici d’autoritats han visitat les instal·lacions. Unes instal·lacions que tot i que ja fa tres anys que funcionen, no s’han acabat d’adequar fins al present curs.

En la visita pel centre, la consellera ha entrat les aules parlant amb alumnes i docents al seu pas. Això li ha permès conèixer el projecte educatiu i humà de l’escola, pel que ha volgut felicitar la direcció del centre i tot el personal docent, comparant-lo amb el de Finlàndia.

L’escola la Bòbila es va posar en marxa el curs 2012-2013 i amb el temps s’ha anat consolidant creixent tant en personal docent com en alumnes fins arribar als 140 escolars que hi ha actualment.

x