La UE Olot buscarà la tercera victòria seguida diumenge a Mallorca

La UE Olot se’n va a les Balears amb l’aspiració de sumar la tercera victòria seguida contra un rival d’entitat, que només té dos punts menys. El camp del Mallorca B és difícil, però guanyant, els homes de ‘Rodri’ se situarien a la zona alta de la taula.

Després de dues victòries seguides, l’Olot va a per la tercera, però no serà gens fàcil. Toca volar cap a Mallorca i els filials d’entitats majors mai no són rivals senzills de guanyar, però si es va aconseguir amb el Saragossa el cap de setmana passat, també és possible diumenge a Palma.

Amb només dos punts més, els de Rodri, immersos en el mercat d’hivern, intentaran mantenir l’estabilitat en el joc, i la victòria els situaria en una zona privilegiada de la classificació.

En l’apartat d’entrades i sortides, la Unió Esportiva Olot, ha incorporat al jugador Sana N’Diaye, procedent del Cádiz. Migcampista de perfil físic, amb només 23 anys ha destacat en el filial de l’equip gadità, a Tercera Divisió, i l’equip garrotxí espera solucionar les carències que té en el centre del camp.

A la vegada, la perla del planter olotí, el també migcampista Èric Vilanova, marxa cedit al Figueres, a Tercera, on disposarà de més minuts per progressar.

 

x