L’Arxiu Comarcal de la Garrotxa crea diverses etiquetes a Twitter per difondre curiositats històriques d’Olot i comarca

Internet i les xarxes socials han esdevingut una nova eina de difusió, també per les entitats i equipaments culturals de la comarca. L’Arxiu Comarcal de la Garrotxa és un dels més actius a Twitter, a través del compte @acgarrotxa. Recentment ha creat etiquetes que utilitza a l’hora de compartir imatges antingues i informacions curioses.

twitter arxic

L’Arxiu Comarcal de la Garrotxa guarda tot tipus de documents sobre la història d’Olot i comarca. Una manera d’ apropar-los a la ciutadania és a través de la xarxa. Des del seu compte de Twitter han impulsat etiquetes com #lolotquenovaser, #olotdesaparegut o #toponímiaOlot amb l’objectiu de donar a conèixer la tasca de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa i difondre algunes de les fotografies i dades històriques que conserva.