Sònia Ayats protagonitza ‘Explica’m un conte’, la candidata garrotxina als Premis Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català, que es podran seguir en directe diumenge per Olot Televisió

Dirigida pel garrotxí Joan Vila Carbonell i produïda per Capaneida Films, és una de les deu pel·lícules que opten al premi al millor film en llengua catalana. El llargmetratge va enregistrar-se a la Garrotxa i ha estat reconegut en diversos festivals de cinema internacionals.

peli sonia ayats

‘Explica’m un conte’ és la combinació de diversos contes clàssics tan coneguts com ‘La Caputxeta vermella’ que interpreta l’olotina Sònia Ayats. Històries i personatges populars que interactuen entre ells donant lloc a noves trames emocionants. El proper 1 de febrer sabrem si aquesta producció garrotxina resulta premiada als Gaudí, que es podran seguir per Olot Televisió a partir de les 20:00h del vespre. Aquesta setmana el MAC Exprés ha parlat amb el director d’ ‘Explica’m un conte’ per conèixer les interioritats del film.