El CTT Olot derrota al CTT Bàscara amb ofici i segueix viu en les seves aspiracions d’ascens (4-2)

Els jugadors dirigits per Oscar Gallego han estirat d’ofici per derrotar a un combatiu Bàscara que, tot i ser a la part baixa de la taula, ha estat a un bon nivell i ha posat les coses complicades a l’equip olotí. Els garrotxins es mantenen tercers a la classificació.
CTT OLOT - CTT BASCARABona i treballada victòria del Club Tennis Taula Olot a casa seva davant del Bàscara. El triomf de la setmana passada davant d’un rival directe, el Tona, va fer revifar novament el somni de l’ascens a la Primera Nacional aquesta temporada i aquest cap de setmana, davant d’un rival inferior en la classificació, no es podia fallar.

Conscients de la importància del partit, els jugadors d’Oscar Gallego van començar fort, sense deixar puntuar al rival al principi. L’entrenador olotí, que aquest curs també actua com a jugador, va emparellar-se amb el millor visitant i l’estratègia va sortir rodona, amb un 0-2 al marcador a l’inici i amb l’1-4 al cinquè emparellament que sentenciava el matx i donava la victòria als locals.

Amb aquest treballat triomf, l’Olot es manté tercer a la taula, una posició que li permetria entrar en la fase d’ascens amb el segon classificat.

La segona volta encara té molta corda i de ben segur que serà dura, però l’equip garrotxí encara té pendent rebre a casa als dos primers, Mataró i Tramuntana, en dos xocs que poden ser decisius en la lluita per l’ascens directe, que està reservat exclusivament per al campió, o la promoció entre segon i tercer.

x