El Carnaval d’Olot 2015 es presenta a la Sala El Torín amb nous reis i noves iniciatives

Aquest dissabte al vespre s’ha presentat el cartell de la gran festa olotina de l’hivern a la Sala El Torín d’Olot amb tota la programació i novetats, que inclouen un apartat solidari amb els més desafavorits, però també tanta festa com sempre.

Tret de sortida al Carnaval d’Olot 2015. En un acte festiu, dissabte a les vuit del vespre es va presentar el nou carnaval olotí amb fortes expectatives, no tan sols per a conèixer els nous reis de la festa: també per totes les novetats que la festa incorporarà aquest any i per veure el nou cartell, aquest any, firmat per Pep Sau.

Però el primer pas va ser conèixer els reis del Carnaval. Aquest any, els escollits han estat Montse Becerra i Manel Arias, que amb la novetat de fer el pregó del carnaval cantant, van començar amb bon peu el seu regnat.

Seguidament, Josep Andrés, president del CIT, va parlar dels actes que es faran. En aquesta 26a edició, o com volen dir-ne des del CIT, 25+1, no faltarà la clàssica i cada cop més concorreguda rua, que aquest any durarà unes tres hores i comptarà amb més participació que mai. Però a més, el carnaval també agafarà un caire solidari. El supermercat Carrefour col·laborarà amb un recapte d’aliments gestionat per Càritas pels més necessitats, i al sopar popular del pavelló firal, es cobraran 6 euros més un: aquest euro anirà a parar a Joan XXIII i a l’associació de discapacitats intel·lectuals Integra.

I per tancar la festa es va descobrir el nou cartell, únic, diferent de la resta, que va sorprendre i agradar als assistents, tots ja impacients per l’arribada del nou carnaval, les Festes del Tura d’hivern, on la gresca, la disbauxa i la calor de la gent s’imposen al gèlid fred de febrer.