La Unió Esportiva Olot empata al camp del Mallorca ‘B’ en un partit on els de Rodri s’han avançat però han desaprofitat un penal a favor i han vist com el filial balear els empatava tot seguit (1-1)

L’equip garrotxí s’ha avançat amb un gol de Sielva a l’inici de la represa, sobreposant-se al fred i a un terreny de joc en molt mal estat, però en el moment clau del partit el porter balear ha aturat un penal a Carlos Martínez i tot seguit el Mallorca ‘B’ ha aconseguit el gol de l’empat. L’Olot s’ha quedat a un pas de la tercera victòria conscutiva però ha puntuat a camp contrari.

El fred el vent i el mal estat de la gespa han deixat glaçades les idees de l’Olot en la primera meitat d’un partit on hi han faltat Uri Santos i David López per lesió i on han entrat en la convocatòria els nous fitxatges Robert Simón i Antonio Trujillo. El filial mallorquí ha ofert ben poc en la primera part i ha estat l’Olot qui ha dominat amb un bon joc d’atac amb Coro i Musa de protagonistes. Al Mallorca ‘B’ només Cedric aportava quelcom en atac i el primer acte s’ha acabat sense gols.

Però l’Olot de Rodri és equip de segones parts i només d’iniciar la represa Òscar Sielva s’ha estrenat amb la samarreta olotina i posava l’equip per davant amb un gol molt important. Era el moment clau de l’enfrontament i se li han posat de cara les coses a l’equip de Rodri quan Musa ha iniciat una magnífica cavalcada i ha estat objecte de penal. El pitxitxi olotí Carlos Martínez ha pogut sentenciar però Royo li ha aturat la pena màxima.

El filial balear ha aprofitat l’errada per apretar a l’Olot i s’ha trobat el gol en una jugada extranya que ha acabat dins la porteria de Wilfred després de tocar la fusta. En els darrers minuts de partit Rodri ha buscat el gol donant entrada a Antonio Trujillo, que ha debutat amb la samarreta de la UE Olot a Ses Illes.

Amb les taules al marcador, Carlos ha intentat acabar una jugada d’estratègia des de la cantonada, però ha estat el Mallorca ‘B’ qui ha apretat buscant la victòria en els minuts finals. L’empat a un no s’ha mogut i l’Olot ha aconsguit un punt en un escenari difícil, però no ha pogut encadenar la tercera victòria.