L’equip absolut de waterpolo del CN Olot derrota al CN Banyoles amb molta autoritat en el derbi gironí de segona catalana (13-8)

L’equip de Nelson Raviña, tot i no tenir opcions d’ascens en aquesta primera part de lliga a segona catalana, va demostrar molta ambició davant dels del Pla de l’Estany, que s’hi jugaven entrar en la quarta posició i poder disputar la lliga dels millors en la segona meitat del campionat. En els dos primers quarts el partit ja es va resoldre favorablement per als garrotxins, que van ser millors que el rival de principi a fi.

El CN Olot afrontava aquest dissabte un dels partits més atractius de tota la temporada per a l’equip garrotxí. El derbi davant del CN Banyoles es preveia descafeïnat pels locals pel fet que la jornada passada no van aconseguir mantenir-se amb opcions de jugar la segona part del campionat en la lliga dels millors, però els olotins s’ho van prendre amb molta professionalitat i van fer un gran partit.
Els de Nelson Raviña van demostrar molta ambició ja que el rival sí que podia assolir la quarta plaça amb una victòria a la capital de la Garrotxa. Els locals van començar d’allò més endollats. El porter garrotxí va aturar amb seguretat les ocasions visitants i els de Nelson Raviña van estar brillants en atac.
A la primera part de partit ja van aconseguir sentenciar amb una diferència de cinc gols i en els darrers dos quarts es van dedicar a ampliar el resultat i agradar al públic, que va omplir les graderies de la piscina del CN Olot. Al final, clara victòria per als olotins en un derbi amb bon joc i pluja de gols per part dels jugadors de Nelson Raviña. D’aquesta manera el CN Olot es quedarà en la sisena posició, i lluitarà fins al final en la segona part de la lliga.
Els del Pla de l’Estany no van poder aturar les ganes de l’equip de Nelson Raviña i possiblement la pressió els va jugar una mala passada. Ara, ja no tenen opcions de quedar entre els quarte primers i la seva posició final serà el cinquè lloc, just per davant de l’Olot. Però el Banyoles tindrà la oportunitat de reivindicar-se en la segona part de campionat en aquesta segona catalana de waterpolo.

x