Més de 400 persones col·laboren en la lluita contra el càncer corrents per la ciutat d’Olot en la primera Run4Càncer de la capital de la Garrotxa

La primera cursa Run 4 Càncer de la ciutat d’Olot ha estat organitzada avui de manera simultània a set municipis de les comarques gironines. L’Oncolliga ha superat totes les seves previsions i les inscripcions han passat les 400 persones a la capital de la Garrotxa.Tota col·laboració és poca en la lluita contra el càncer. Però aquest cap de setmana centenars de persones han demostrat que per solidaritat no quedarà en aquesta causa.

L’Oncolliga de Girona organitzava la primera cursa simultània a set municipis de les comarques gironines: Salt, Palafrugell, La Jonquera, Porqueres i Banyoles, Planoles, Santa Coloma de Farners i Olot. A la capital de la comarca de la Garrotxa, les previsions s’han superat amb escreix i la delegació olotina de l’Oncolliga ha quedat gratament sorpresa de la participació, que s’ha elevat fins als 441 inscrits.

 La Run4Càncer és una cursa solidària amb l’únic objectiu de participar. Es podia fer tant corrent com caminant, i és per això que l’esdeveniment ha aplegat a tot tipus de públic. Grans i petits han participat en la Run4Càncer i algun fins i tot ha volgut estar acompanyat per la seva mascota.
 La cursa comptava amb dues modalitats: un recorregut de 5 km i un altre de 10 km. Una manera diferent i alhora saludable de recaptar fons per ajudar al malalt de càncer i als seus familiars.
 Tot i no tenir caràcter competitiu, la cursa de 5 quilòmetres l’ha guanyat Gerard Herrera. I la de 10 se l’han edut dos germans en primera i segona posició: Joan i Lluís Planagumà.
x