El Servei de Català presenta una agenda cultural perquè els alumnes puguin escoltar el català fora de les aules

El Servei de Català d’Olot – la Garrotxa ha presentat una nova agenda cultural. L’objectiu de l’agenda és complementar l’ensenyament de la llengua que es dona a les aules amb altres activitats que serveixin perquè els alumnes puguin escoltar el català en un altre entorn. Per aquest motiu s’han organitzat un seguit d’actes de caràcter cultural la majoria d’ells oberts no només als alumnes del servei sinó a tota la ciutadania. Els actes són molt diversos i compten amb la col·laboració d’altes entitats com ara el cicle CINC amb els Cines Olot per veure cinema en català o bé el Club de Lectura Fàcil de la Biblioteca per aquells lectors que comencen a llegir en català. De moment s’han programat els actes del primer quadrimestre, de febrer a  maig, que inclouen la visita de dos escriptors.