La Cooperativa de la Vall d’en Bas recull 4.000 tones de blat de moro i completa la millor campanya de l’última dècada

Aquest any la Cooperativa de la Vall d’en Bas ha recollit 4.000 tones de blat de moro, multiplicant per tres les campanyes que havia pogut fer en els darrers anys. Els motius són les pluges de l’estiu i la confiança dels pagesos de la zona, que aquest any han portat més quilos a la cooperativa. La campanya els permetrà poder fer distribució de blat de moro a d’altres cooperatives agràries.

Aquest any la Cooperativa de la Vall d’en Bas ha recollit al seu magatzem més de 4 milions de quilos de blat de moro, el triple del que ha pogut acumular durant l’última dècada. El temps s’ha aliat amb els pagesos, que han pogut recollir més quilos després de plantar varietat primerenca i tardana. Amb els quilos que han recollit, els pagesos han pogut compensar el preu a què va el blat de moro, que aquest any és molt baix. Les tonelades recollides aquesta temporada amplien el ventall de possibilitats de la Cooperativa, que podrà destinar més blat a la fàbrica de pinso i distribuir-lo a d’altres cooperatives.

Deixa un comentari