L’Ajuntament d’Olot donarà continuitat a la campanya ‘Fem dissabte’ de neteges extraordinàries als barris de la ciutat

L’Ajuntament d’Olot ha presentat el balanç de la campanya ‘Fem dissabte’ i ha anunciat que li donarà continuïtat. Aquesta es va iniciar al juliol a través d’un pla ocupacional que ha tingut 11 persones treballant per fer neteges extraordinàries els dissabtes als barris de la ciutat. Les actuacions s’han fet a partir de demandes dels veïns, de la brigada i dins el marc del programa de la Ciutat dels Detalls. En quan a dades, destaquen l’actuació en 19 barris i més de 400 carrers. Un total de més de 10.000 actuacions de neteja de grafits, embornals, cartelleres, parcs o fulles entre altres. A partir del febrer es donarà continuïtat, durant 6 mesos més, a la campanya amb la contractació de 10 persones que es destinaran a aquestes neteges extraordinàries.