Les escoles Cor de Maria i Maria Reina treballen projectes d’emprenedoria amb els seus alumnes

Les escoles Cor de Maria i Maria Reina d’Olot han iniciat un projecte d’emprenedoria als centres educatius. Tots els cursos de l’escola, des de P3 fins a 4 d’ESO, han escollit una activitat emprenedora que duran a terme al llarg del curs.


Treballar en grup, buscar solucions als reptes i col·laborar entre els alumnes són alguns dels objectius que persegueix el Pla d’Emprenedoria que les escoles Cor de Maria i Maria Reina presentaran a les famílies del centre aquest dissabte. Es tracta d’un projecte transversal en el qual treballen tots els cursos dels dos centres educatius, des de P3 fins a 4 d’ESO.

A l’Escola Cor de Maria cadascun dels cursos ha començat un Pla d’Emprenedoria. Els alumnes més grans han iniciat el projecte ‘La Granja’ en el qual treballen per donar valor a aspectes com ara l’alimentació sana i equilibrada, el respecte al medi ambient o la qualitat-preu dels productes que venen al bar de l’escola a l’hora del pati. Els alumnes de primer d’ESO han creat el ‘Banc del Temps’, en el qual cada estudiant ofereix el seu temps per ensenyar el que sap fer a un company de classe amb un tiquet per valor de mitja hora com a moneda de canvi.

Els alumnes d’educació infantil de l’Escola Maria Reina també han participat al Pla d’Emprenedoria a l’escola. Els més grans de l’escola, els de P5, van decidir per mitjà d’una assemblea de classe fer d’actors i actrius televisius i han elaborat un informatiu per a televisió.

Gràcies a la bona recepció que ha tingut el projecte entre els alumnes i l’entusiasme amb el qual s’ho han agafat, els resultats són molt positius.

x