Marina Geli diu a Olot Televisió que ha deixat el PSC “per motius ideològics i no personals”

La gironina Marina Geli ha viscut aquest dimecres el seu primer ple al Parlament de Catalunya com a diputada no adscrita després que, ara fa just una setmana, deixés el PSC. En una entrevista al programa ‘Pros i Contres’ d’Olot Televisió, Geli ha explicat els motius que l’han portat a prendre aquesta decisió, a parlar obertament de les desavinences amb els socialistes i el seu model d’estat.

Després de 20 anys de militància al PSC i després d’haver ostentat alts càrrecs al partit, Marina Geli ha decidit posar punt i final a l’etapa al Partit dels Socialistes de Catalunya. En una entrevista al ‘Pros i contres’ d’Olot Televisió d’aquest dimecres, Geli ha volgut deixar clar que els motius no són personals sinó ideològics i de compliment del programa electoral.
Quan la diputada repassa la trajectòria amb el PSC no passa per alt el debat sobre la relació amb el PSOE i considera que els socialistes catalans haurien d’haver tingut grup parlamentari propi.
Marina Geli manté l’escó al Parlament de Catalunya com a diputada no adscrita i milita al Moviment d’Esquerres ‘MES’.
La decisió de Geli se suma a la que ja van prendre en el seu moment sis dels set regidors del PSC a l’Ajuntament de Girona o, per exemple, exconsellers com Joaquim Nadal, Antoni Castells o Montserrat Tura.
Preguntada sobre el model d’estat, Marina Geli explica obertament que a MES treballen per aconseguir una Catalunya independent.
Des del Moviment d’Esquerres consideren imprescindible que la independència de Catalunya es faci mirant cap a Europa i que siguin les institucions europees on es produeixi el retrobament amb Espanya.

Deixa un comentari