Roc Fàbrega és l’autor del cartell del Carnestoltes infantil d’Olot, que tindrà lloc el proper 14 de febrer

El 37è Carnestoltes infantil d’Olot es celebrarà el proper 14 de febrer; una festa organitzada un any més pels Esplais de la Garrotxa, Rialles i els Escoltes d’Olot.

Els reis d’aquest 2015 tornen a ser Àlex Aguilera i Carla Prat, que durant el matí del dissabte regalaran caramels als nens disfressats al supermercat BonPreu del centre de la capital garrotxina. A partir de les quatre de la tarda arrencarà la rua de disfresses, on es preveu que hi participin 4.000 persones, i que anirà de la plaça Clarà fins a la plaça Major, i serà amenitzada pels grups Tam, Timbus i Trick Track tabalers, a més del punxa-discos Landry el Rumbero. Des de fa 10 anys el cartell de la festa el crea un alumne de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot i aquest 2015 l’autor ha estat Roc Fàbrega.

Deixa un comentari