El CPA Olot busca el Campionat de Catalunya de grups de xou i classificar-se pels campionats estatals

Aquest cap de setmana es celebraran a Reus els campionats catalans de patinatge artístic en grups de xou de diverses categories. El Club Patinatge Artístic Olot hi participarà en dues.

Cita important aquest cap de setmana a Reus pel CPA Olot. Les olotines participaran en el Campionat de Catalunya de grups de xou, que és classificatori per accedir al campionat d’Espanya de Saragossa.

El CPA Olot shi presentarà amb dos equips. El torn de l’equip juvenil olotí serà demà a dos quarts de cinc de la tarda. En canvi, els equips sèniors que competeixin, sortiran a la pista diumenge a les quatre per mostrar al públic reusenc tot el seu potencial. Però especialment, el que hauran de fer serà demostrar als jutges la seva vàlua i aconseguir la classificació pels campionats estatals de Saragossa, que se celebraran els dies 7 i 8 de març.

x