El regidor que va presentar la querella contra l’alcalde de Sant Feliu desmenteix la motivació política i diu que va ser “un acte de responsabilitat”

Francesc Prat, el regidor que va presentar la querella contra l’alcalde de Sant Feliu i quatre persones més per presumpta prevaricació, tràfic d’influències, falsedat documental i frau, diu que com a ciutadà era la seva responsabilitat presentar-la i no té cap mena de motivació política. El querellant ha volgut explicar-se a les càmeres d’Olot Televisió. Diu que li agradaria tornar a estar a la llista d’Units per Sant Feliu de les properes eleccions municipals si el grup així ho vol.

Francesc Prat, regidor d’Units per Sant Feliu a l’ajuntament del municipi garrotxí, assegura que la querella que va presentar contra l’alcalde i quatre persones més per suposats delictes de prevaricació, tràfic d’influències, falsedat documental i frau, no tenia cap tipus de pretensió política.

L’advocat de Prat assegura que durant la declaració de divendres passat davant del jutge, els querellats van admetre fins a quatre irregularitats, entre elles, que es van adjudicar els treballs de direcció d’obra del Pla de Bastons sense cap licitació pública, tot i que els treballs superaven els 100.000 euros.

Una altra suposada irregularitat detectada va ser la certificació tècnica de les cunetes de la carretera de Sant Iscle de Colltort. Es van certificar tres metres lineals, però el querellant denuncia que se’n van pagar 40 metres.

Francesc Prat i declara que li agradaria tornar a estar a la llista d’Units per Sant Feliu de les properes eleccions municipals. Prat vol que la jutgessa aclareixi si les irregularitats que recull la querella, uns fets que a ell, segons assegura, li ha estat impossible d’aclarir adreçant-se a l’Ajuntament.

x