La Roda Musical 2015 començarà dijous amb el grup de jazz ‘Miguel Fernández Quintet & Jason Palmer

Miguel Fernández Quintet & Jason Palmer presentaran el seu disc African Blues a la sala El Torín Olot. Serà el primer concert de la nova edició de la Roda, que arrancarà el proper 12 de febrer i durarà fins el mes d’abril.

la roda jazz

La voluntat de Músics Associats, l’entitat organitzadora, és divulgar música de qualitat de tots els estils: des de versions del gran Bruce Springsteen amb Born to Band, al blues aflamencat de l’olotí de Toni Beiro, la rumba de Calvari o la fusió dels garrotxins Hora de Joglar, que presentaran el seu primer disc a l’abril, en el concert que tancarà la Roda 2015. Al MAC Exprés d’aquesta setmana Miquel Pascal ens avança la programació d’enguany. A més, amb l’inici de la Roda el programa comença un nou concurs, que regala dues entrades per assistir als diferents concerts.