La UE Olot s’enfrontarà diumenge a l’Eldenc, que porta sis partits seguits sense perdre

La Unió Esportiva Olot juga aquest diumenge contra l’Eldenc, a partir de dos quarts de cinc de la tarda. El conjunt olotí espera un rival rocós i intens, i que porta sis partits sense perdre. Per a aquest partit, Rodri recupera a Uri Santos i David López, i compta amb tota la plantilla al complet.

La Unió Esportiva Olot encara no ha perdut cap partit en el que portem d’any; aquest diumenge, però, s’enfronta a l’Estadi Municipal d’Olot i a partir de dos quarts de cinc de la tarda a un rival que també ha sumat en totes les jornades del 2015: l’Eldenc alacantí, un equip dur que lluita per allunyar-se de la zona de descens, i que es troba a sis punts dels olotins. Per a aquest partit, Rodri compta amb tota la plantilla disponible, amb Uri Santos i David López recuperats de les seves lesions, i que els van obligar a ser baixa en la darrera jornada. Precisament, l’Olot va sumar la seva primera victòria de la temporada a Elda, a la cinquena jornada de lliga, per 0 a 1, amb gol de Carlos Martínez.

x