L’edició 2015 de l’Olotx2 es celebrarà de divendres a diumenge amb més establiments participants i la ‘Botiga al carrer’

El Saló de Sessions de l’ajuntament d’Olot ha acollit la presentació de la tercera edició de l’Olotx2 que es durà a terme el cap de setmana del 27 de febrer al 1 de març. Enguany l’edició es presenta amb dues novetats: l’ampliació de dos a tres dies iniciant les activitats el divendres al vespre en comptes del dissabte i la celebració de la Botiga al Carrer durant tot el dissabte i el diumenge al matí.

Amb només 3 anys de vida l’Olotx2 s’ha convertit ja en el principal esdeveniment de promoció de la ciutat del primer semestre de l’any. Enguany hi participaran més de 60 establiments que oferiran 1.400 estades d’allotjament i 11.000 places de restaurant, dues al preu d’una.

Enguany s’han augmentat els establiments participants, no només de la ciutat d’Olot sinó, sobretot, d’altres indrets de la Garrotxa. Aquesta és una campanya promocional molt important pels hostalers i suposa un gran esforç pels establiments.

Des del primer any, els comerciants de la ciutat s’han sumat a la campanya oferint també dos productes al preu d’un. Enguany però han donat un pas més. L’Olotx2, la gran festa de l’hostaleria garrotxina, se suma a la gran festa del comerç olotí: La Botiga al Carrer, que es farà tot el dissabte i diumenge al matí.

L’Ajuntament d’Olot també col·labora a fer que la festa sigui més gran organitzant diverses activitats pel centre de la ciutat. Enguany destaquen els concerts de Mishima el dissabte al vespre i l’espectacle “Somnis” del Club Súper 3, el diumenge al matí, amb la presència de dos dels personatges del club: El senyor Pla i en Fluski.