L’olotina Jennifer Pareja és la segona millor jugadora del món de waterpolo segons les votacions de la Lliga Europea de Natació

Jennifer Pareja és la segona millor jugadora del món de waterpolo segons les votacions de la Lliga Europea de Natació. Amb la Copa d’Europa, la Copa de la Reina i la Lliga, aconseguides amb el CN Sabadell, i l’or als europeus de Budapest, a més de la seva excepcional trajectòria individual, Pareja ha completat un 2014 extraordinari.

La jugadora de waterpolo olotina Jennifer Pareja ha estat triada com a segona millor jugadora del món d’aquest esport del 2014 segons la Lliga Europea de Natació. Després d’un any a un nivell individual excepcional, la jugadora del Club Natació Sabadell va fer un triplet, tot guanyant la Copa de la Reina, la Copa d’Europa i la Lliga amb el seu club. Pareja també va aconseguir l’any passat la medalla d’or a l’Europeu de Budapest a Hongria amb la selecció espanyola, essent una peça decisiva per l’equip de Miki Oca.

Pareja ha aconseguit gairebé el 16% dels vots, quedant per darrere de la seva companya d’equip a Sabadell, Maica Garcia.

x