Comença des de Tortellà la 33a edició de les 24 hores de muntanya, organitzades pel Centre Excursionista Olot

El Centre Excursionista Olot ha reunit aquesta tarda a Tortellà a gairebé 300 persones, que són les que començaran el circuit de les 24 hores de muntanya des de l’inici. En total, més de 400 persones hi participaran des d’avui fins demà en alguna de les sis etapes de les quals es composa el circuit d’enguany.


Les 24 hores de muntanya ja s’han posat en marxa des del municipi garrotxí de Tortellà aquesta tarda. Puntualment, a les 14:00h, gairebé 300 persones han volgut començar aquest recorregut des del seu inici i han signat la seva assistència des de la primera etapa.

Es tracta d’una de les activitats més emblemàtiques organitzades pel Centre Excursionista Olot i enguany la participació ha rondat els números de la passada edició. Més 400 persones de totes les edats i, fins i tot en alguns casos, acompanyats de les seves mascotes prendran part en aquesta aventura.

Les 24 hores de muntanya consten enguany de sis etapes, cadascuna d’uns 12 quilòmetres. La més llarga és l’última, de 18 quilòmetres, que comença a Albanyà i acaba a Tortellà. Molts dels participants la faran de manera completa si el temps i les cames els ho permeten, però tothom s’hi ha pogut inscriure en qualsevol de les etapes, amb llibertat per completar-ne tan sols una, si és el que es desitja.

Amb inici a la Plaça Mercat de Tortellà, als participants els espera un llarg recorregut farcit d’aventures i natura que passarà per Beuda, Lladó, Terrades, Sant Llorenç de la Muga i Albanyà, abans de retornar demà a Tortellà. Un dia sencer de muntanya i esport que cada any atreu a caminaires i esportistes d’arreu per gaudir dels millors paratges de la comarca de la Garrotxa.