L’equip juvenil del CPA Olot es proclama campió de Catalunya a Reus amb la coreografia ‘Malson’

L’equip dirigit per Anna Quintana, Ricard Planiol i Ester Fàbrega s’ha proclamat aquest dissabte a la tarda campió de Catalunya de Grups de Xou en la categoria juvenil. La gran execució de la coreografia ‘Malson’ ha fet pujar al calaix més alt del podi a les olotines, per davant de les anfitriones i del CPA Tona.

malson cpaEl Campionat de Catalunya de Grups de Xou és la primera prova de foc de la temporada per al CPA Olot, i no podia començar de millor manera.

Per sort, en els darrers anys ens hem acostumat a veure al primer lloc del podi al Grup de Xou A, però aquesta fita és més complicada de presenciar en l’equip juvenil, que avui ha demostrat un gran caràcter i ha posat en un lloc privilegiat a la base del patinatge olotí.

Les patinadores entranades per la capitana del primer equip Anna Quintana juntament amb Ricard Planiol i Ester Fàbrega han executat d’una manera gairebé perfecta la seva coreografia anomenada enguany ‘Malson’.

El campionat català se celebra aquest 2015 a Reus, ciutat de molt bon record per a les patinadores olotines, campiones del món al pavelló reusenc el passat mes d’octubre.

El primer lloc del CPA Olot en la categoria juvenil té encara més mèrit tenint en compte que les anfitriones, el Reus Deportiu, han quedat just per darrere amb el ball ‘Sacandal’. El CPA Tona ha completat el podi amb ‘Viure al límit’ en una tarda que obria la competició.

Demà serà el torn dels Grups de Xou A i B. Les olotines intentaran revalidar el títol amb ‘Sobreviure’ i millorar l’actuació del Campionat Provincial de Fontajau, on també van quedar primeres. El segon equip tindrà com a objectiu pujar al podi i arrodonir el cap de setmana per al CPA Olot.

Deixa un comentari