El CPA Olot guanya el Campionat català de grups de xou amb Sobreviure i completa un cap de setmana gloriós pel club

El Club de Patinatge Artístic Olot aconsegueix de nou ser campió de Catalunya, gràcies a la seva última coreografia: ‘Sobreviure’. Les noies de Ricard Planiol s’han imposat al Reus i al Masnou.

Quan el Club de Patinatge Artístic Olot va aconseguir el seu primer títol de Campió de Catalunya amb el xou Lligams, a la mateixa capital garrotxina l’any 2001, ningú hagués pronosticat que aquell grup seria en l’actualitat el gran dominador català de l’especialitat. Aquest diumenge, a Reus, el CPA Olot ha tornat a guanyar de nou el Campionat amb el xou ‘Sobreviure’; el catorzè que arriba a les vitrines de l’entitat, i el tretzè consecutiu des del 2003. Les noies de Ricard Planiol s’han imposat als xous Infinit, del Reus Deportiu, i Termòmetre, del Masnou. Ho han fet amb una puntuació tècnica de 9’76 punts, mentre que el jurat ha determinat l’actuació artística amb un 9’48 de mitjana. A més, en categoria gran, el grup B s’ha assegurat la classificació per la Copa d’Espanya a Vigo amb la setena posició, després de l’execució del xou Buscant Destinatari.

D’aquesta manera, l’Olot ha completat el seu cap de setmana de glòria, perquè el grup juvenil va guanyar també dissabte el primer campionat català de la seva història. Les noies entrenades per Anna Quintana van quedar per davant del Reus Deportiu i el Tona. La propera cita de les patinadores serà al Campionat estatal, que es celebrarà a Saragossa els propers 7 i 8 de març.