El mag Nani torna a Sant Feliu de Pallerols amb la nova versió de l’espectacle Solidarimàgia

Originari de Sant Feliu de Pallerols, el Mag Nani ha tornat a la Sala de Ca les Hermanes amb l’espectacle ‘Solidarimàgia’ per entretenir els públics de totes les edats. Amb la seva combinació d’humor i bons trucs de màgia, el Mag Nani ha fet parada a casa per ensenyar què té entre mans.

 

El Mag Nani és un referent pel poble de Sant Feliu de Pallerols, especialment pels més petits. Per això, quan se li ha demanat que torni als seus orígens no s’hi ha pogut negar i ha portat l’espectacle Solidarimàgia a l’escenari de la Sala Ca les Hermanes.

Solidarimàgia és un xou que mescla humor i màgia i que cada any canvia d’artistes. Impulsat pel propi Mag Nani, té com a objectiu la solidaritat amb països del tercer món a través de la màgia, i, a més, que serveix com a plataforma a mags joveníssims. A excepció de l’ideòleg del projecte, tots els il·lusionistes que han pujat a l’escenari tenien entre 16 i 20 anys.

Tanta és l’estima del Mag Nani pel seu poble que, malgrat que “el mag de casa” no actua en aquesta versió de Solidarimàgia, ha cedit a les peticions de la gent per almenys, encetar l’espectacle amb un número que no ha decebut ningú.