El ‘Col·lectiu Eternity’ format per Jaume Sisa, Quimi Portet i Joan Miquel Oliver enlluerna el Teatre Principal amb una combinació dels seus temes

El Col·lectiu Eternity, format per tres clàssics de la música galàctica catalana -Jaume Sisa, Quimi Portet i Joan Miquel Oliver-, va aterrar divendres al vespre al Teatre Principal d’Olot per oferir diverses versions d’alguns temes de cadascun dels cantautors. Sense que cap perdés el seu propi estil musical i estètic, els tres artistes van combinar la seva música per captivar el públic olotí.

 

Després d’una versió de Surfistes en càmera lenta de Joan Miquel Oliver que encetava el concert al Teatre Principal, el mallorquí i Quimi Portet seguien tocant sols un clàssic de Sisa, que semblava que feia tard o que la seva suposada afició a la vulcanologia el tenia distret. Però Sisa va entrar de seguida per interpretar ‘Coristes i numismàtics’, creant per primer cop l’aura màgica dels tres astres a l’escenari.

El Col·lectiu Eternity va sorgir com una excepció al Mercat de Música Viva de Vic del 2013 i ja porten quasi dos anys tocant per tot Catalunya. De moment no s’intueix cap disc, però el que és clar és que la combinació Sisa-Portet-Oliver funciona i que ells tenen clars els motius per seguir: s’ho passen molt bé.

Tots tres neguen tenir talent musical, però això no obstant, han fet molt camí en el món de la música catalana. Amb diverses teories força inversemblants, intenten explicar-se per què la gent va amb entusiasme a tots els concerts del ‘Col·lectiu Eternity’.

Però el que és més probable és que la gent ompli teatres per a veure’ls pel repàs extens de clàssics de cadascun. I és que sentir clàssics com ‘La Rambla’, ‘Sa Núvia Morta’ o ‘Boletaires’ amb els creadors de les tres cançons dalt l’escenari no és una cosa que es pugui fer cada dia.

Deixa un comentari