La UE Olot guanya a casa davant del CD Eldense amb gols d’Uri Santos i Musa i aconsegueix col·locar-se a tres punts del play-off d’ascens (2-1)

Una gran primera part madurada poc a poc per l’Olot ha servit als de Rodri per avançar-se en el marcador i encarrilar l’enfrontament. La millora de l’Eldenc i l’expulsió de Calavera en la segona meitat a no han significat cap contratemps per als locals gràcies a un gol espectacular de falta directa executada per Musa. 


L’Olot ha saltat al terreny de joc per primera vegada des del túnel de tribuna en el dia que els jugadors han estrenat els nous vestidors en partit oficial, i el conjunt de Rodri volia seguir en la bona línia dels darrers partits.

La primera meitat ha començat amb domini altern, però poc a poc l’equip local ha anat agafant terreny a l’Eldenc i ha gaudit d’ocasions. La més clara, de Carlos Martínez, que ha enviat l’esfèrica a la creueta després d’una bona combinació per banda esquerra.

L’Eldenc només ha intimidat a la contra en uns primers 45 minuts on si algú ha merescut el gol ha estat la UE Olot. I el premi ha arribat en el millor moment, just abans del descans. Coro ha xutat fort, ras i amb intenció i Uri, el més murri de tots, ha caçat el rebuig dins l’àrea petita.
A la represa, amb avantatge en el marcador, l’Olot ha buscat el control del matx mentre l’Eldenc ha sortit amb ganes de reaccionar. Als de Rodri semblava que se’ls complicava el partit amb l’absurda expulsió de Calavera quan l’àrbitre ha interpretat que perdia temps. El lateral era amonestat per segona vegada en un servei de cantonada.

Però, lluny de complicar-se la vida, l’Olot ha trobat la sentència amb un autèntic golàs. Musa, que acabava d’entrar arran de l’expulsió, ha posat dempeus l’estadi amb una falta directa que ha netejat les teranyines de l’escaire de la porteria visitant.

En inferioritat numèrica però amb coixí en el marcador, els de Rodri han sabut gestionar els temps del matx, però l’Eldenc els ha posat la por al cos amb un gol en el temps afegit. Ja no hi ha hagut temps per més i l’Olot ha aconseguit una victòria vital per seguir aspirant a tot, allunyar-se de la part mitja-baixa de la taula i trencar la ratxa de sis partits sense perdre de l’Eldenc.

Amb aquests tres punts, els de Rodri es col·loquen a tan sols 3 punts de la zona del play-off però, de moment, no volen ni sentir a parlar d’aspiracions de promocionar.

El proper partit de l’Olot serà a València, al camp de l’Huracán, sense Héctor Simón ni Calavera, sancionats.