La Federació Catalana de Futbol anuncia l’aturada de totes les competicions pel conflicte de la fiscalitat dels clubs

El futbol català ha dit prou. Avui el president de la Federació, Andreu Subies, ha anunciat l’aturada completa de totes les competicions previstes per a aquest cap de setmana. El conflicte rau en la fiscalitat a què són sotmesos els clubs esportius, que els obliga a donar d’alta a la Seguretat Social qualsevol persona que cobri, siguin molts o pocs diners. Els clubs asseguren que no poden assumir-ho i demanen una regulació específica. Han acompanyat el president de la Federació en aquest anunci el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, i el president de la UFEC, Gerard Esteva, que calcula que la meitat dels clubs esportius catalans corren el risc de desaparèixer si se’ls segueix aplicant la llei actual.

Deixa un comentari