Miquel del Roig actuarà divendres 20 de febrer a la Sala el Torín en el concert del Carnestoltes Popular de la Garrotxa

El col·lectiu Greda està preparant la sisena edició del Carnestoltes Popular de la Garrotxa. Aquest any l’han organitzat conjuntament amb l’Assemblea de Joves, una entitat que s’ha constituït recentment i que s’estrena amb aquest acte. Els actes se celebraran a la Sala el Torin divendres dia 20 de febrer. En altres edicions el Carnestoltes Popular s’havia celebrat dissabte, però aquest any la Greda no podia disposar de cap espai públic aquell dia i ho han passat a divendres.

Els actes començaran a les vuit del vespre amb el judici i crema del Rei Carnestoltes. A través d’Internet i les xarxes socials, els organitzadors donaran a conèixer els noms de les persones i institucions que poden representar el rei i que seran escollits per votació popular. El concert començarà a la mitjanit amb diversos grups, entre els quals destaca Miquel del Roig. Les entrades poden ser comprades de forma anticipada al web de la Sala el Torin, Can Trincheria o el Teatre Principal d’Olot al preu de quatre euros.