Olot aprova introduir les zones d’aparcament amb horari limitat d’una hora i repartirà 2.000 discos horaris als ciutadans

Olot estableix les zones d’aparcament gratuït amb horari limitat d’una hora, afegint-les a les que ja existeixen de 15 minuts de durada. Així es va aprovar per unanimitat al darrer ple municipal de l’Ajuntament de la capital garrotxina. El consistori distribuirà discos horaris als ciutadans perquè notifiquin l’hora d’aparcament dels vehicles.

La primera zona d’aparcament gratuït limitat a 60 minuts que existeix a Olot es troba situada davant l’Hospital de la Garrotxa, i són les places de pàrquing més properes a la façana principal. L’Ajuntament va aprovar per unanimitat al darrer ple municipal la inclusió de les zones d’aparcament gratuït d’una hora a les ja existents a l’ordenança de circulació, que limiten a quinze minuts el temps d’estacionament en algunes places del centre de la ciutat.

Per a fer aquest control, l’Ajuntament repartirà 2.000 discos horaris perquè els usuaris els facin servir per anunciar l’hora de la seva arribada. També es podran fer servir discos procedents d’altres municipis, i durant un període de temps no es sancionarà als conductors, tot i que se’ls avisarà de la seva infracció. Actualment hi ha més de cinquanta places d’estacionament amb horari limitat repartits per diferents punts de la ciutat.

Deixa un comentari