La PAH de la Garrotxa denuncia la venda de la gestió dels préstecs hipotecaris de CatalunyaCaixa al fons voltor nord-americà Blackstone

Els membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de la Garrotxa denuncia la venda de la gestió dels préstecs hipotecaris CatalunyaCaixa al fons voltor nord-americà Blackstone. La Plataforma ha enganxat cartells reivindicatius a la façana de l’oficina que l’entitat bancària té al centre d’Olot. Se sumen així a les accions que l’entitat ha fet a tot el territori.

Els membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca han dit prou. Després d’assistir al rescat de CatalunyaCaixa amb 20.000 milions d’euros de l’erari públic i la venta de l’entitat al BBVA per 1.000 milions, la Plataforma protesta per la venda de la gestió dels préstecs hipotecaris de CatalunyaCaixa al fons voltor nord-americà Blackstone.

Aquest matí els membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de la Garrotxa han anat del Local d’Entitats d’Olot fins a l’oficina que CatalunyaCaixa té al carrer Mulleras en una acció de protesta contra la venda de la gestió dels préstecs hipotecaris. Quatre de les hipoteques dels membres de la Plataforma a la Garrotxa es veuen afectades per aquesta operació.

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de la Garrotxa ha enganxat cartells reivindicatius a la façana de l’oficina de l’entitat bancària. Se suma a les accions que la Plataforma ha fet a tot el territori. L’entitat calcula que a la comarca hi ha aproximadament un centenar de famílies afectades per les dificultats de pagar el lloguer o la hipoteca de la seva residència.