Josep Maria Corominas agraeix la millora pels usuaris del transport públic a l’espera de la integració tarifària

Olot espera que la ciutat i, per extensió, la comarca, sigui inclosa en la integració tarifària del transport públic de Catalunya, de la mateixa manera com a principi d’any ho va fer el Ripollès.

Mentrestant, l’alcalde d’Olot ha agraït els gestos de la conselleria per millorar les condicions dels usuaris del transport públic a la comarca. Un exemple recent és l’abonament amb descompte de fins al 50% per viatjar a Barcelona, que la Garrotxa serà una de les primeres comarques gironines on s’aplicarà.

L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, espera que els responsables del departament anunciïn més mesures com aquesta en les seves properes compareixences a la ciutat. El secretari de Territori i Mobilitat, Ricard Font, serà demà al consell d’alcaldes del Consell Comarcal i el conseller Vila visitarà Olot en els propers dies.